Vive La France feat. L'Oréal Paris

skrevet i samarbeid med GlossyboxDSC04416


Denne månedens Glossybox-eske er proppet full av godbiter til den årlige sommerfesten! Den røde leppestiften, som satt veldig godt. Hårspray, olje til ansiktet og den spreke neglelakken er også favoritter fra esken som var i juli. DSC04419 DSC04425 DSC04427 DSC04429 Glossybox går ut på at man månedlig mottar en eske som inneholder produkter som du skal teste ut. Dette gjør du for en nette pris til 179,-. Det er ganske lite for produkter som du får og kan teste ut. Det er så mange ganger jeg har mottatt et produkt som går rett inn på favorittlisten, og jeg kan si at det har vært flere ganger hvor jeg har elsket noen produktene så mye at jeg har kjøpt det til fordel for andre jeg har brukt før.  Du velger selv om du vil gjøre det en gang, eller fortsette abonnementet. Du kan lese mer om det HER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *