treningsspalten: min nye favoritt

inneholder adlinks

Ahh, så hyggelig at jeg fikk mange som likte et innlegg om dette. Jeg tror det blir veldig bra. Husker dere i vinter, da jeg fortalte at jeg var dårlig? Vel, jeg fant ut at jeg ikke tåler melk og hvete. Så det har jeg kuttet ut, og herregud for en virkning det har hatt på kroppen! Føler meg mye bedre i magen, og kroppen generelt. Nå prøver jeg å løpe meg opp igjen etter beinhinnebetennelse, og da er trappeløp så bra! Det er absolutt min nye favoritt.

Runde 1:
Løper opp trappene, og går ned igjen.
Prøv så mange ganger du klarer, jeg stoppet på x10
fordi jeg skal løpe andre ting opp.

Runde 11:
Varier, med å hoppe i squat opp hvert trappetrinn.
Dette kan du feks gjøre x2.

Runde 13:
Løp opp med to trapptrinn i mellom, deretter øk slik at det er tre trappetrinn mellom.
Dette gjorde jeg x3.

(evt.)

Hvis du vil bli skikkelig støl, er denne en super øvelse

Gå opp to ganger med krabbebein. Haha, forstår du hvordan jeg mener?
Altså i sumosquat, og gå opp hvert trappetrinn!

Plutselig har du løpt opp 16 ganger, og da har du trent både kondisjon og styrke hvis du hiver på noen økter med armhevinger. Viktig å varme opp rolig og tøye ut skikkelig for å unngå skader 🙂

Sunglasses / Tights / Polar watchHer
er min liste til treningsmusikk!

Enjoy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *