STYLEPIT

ejle

Er det noe jeg liker veldig godt, så er det å klikke hjem et par plagg til postkassen. Jeg tror de fleste er enige at det er en god følelse å få på seg nye klær og at man ikke trenger å gå i butikken engang! Selv liker jeg å matche plaggene og prøve så godt som mulig å ha antrekk som jeg går med, og da er det greit med litt variasjon. Hos Stylepit fant jeg masse fint, som jeg viser dere under. Når du skal handle på nett kan det også lønne seg å sjekke noen rabattsider før man handler, så sparer man litt ekstra på kjøpet. Som nå, har jeg funnet en 15% eksklusiv rabattkoder hos Stylepit hos CupeNation! Noe av det beste er at de har en applikasjon på siden som gjør at du kan se hele antrekk. Det er noe som jeg synes er svært positivt!


PicMonkey Collage1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER 

 – Casual chic –

en rekke klesplagg som er nøkkelplagg til en avslappet og likevel stilfull hverdagslook. Jeg bruker Birkenstock-sandalene mine nærmest daglig, og boyfriend-jeans er bare så røft og tøft. Med denne stilen er du klar for både sporty eller kos i byn med venninner.

Hele antrekket finner du HER 


PicMonkey Collagejj

6 HER / 7 HER / 8 HER

– Classy cute – 

Antrekket over er det perfekte for en romantisk middag eller hvis du bare ønsker duse farger. For å bryte søtheten litt, tar du på deg en stripete topp og du er good to go! Litt mer klassisk enn den hverdagslige, men likevel en vinner hos meg!

Hele antrekket finner du HER  


hhh

9 HER / 10 HER / 11 HER / 12 HER / 13 HER / 14 HER 

– Beach beauty –

Bikinisesongen har endelig kommet til Norge, og jeg har for lengst sikret meg nøkkelplaggene fra dette antrekket. Solbriller, solhatt og bikini er det beste jeg vet å shoppe, så det blir enkelt å klikke disse kuppene hjem 😉 Solfaktor er også viktig, og derfor supert at de selger dette også.

Hele antrekket finner du HER 


22222PicMonkey Collage15 HER / 16 HER / 17 HER / 18 HER / 19 HER / 20 HER / 21 HER

 – Sporty spice – 

Noe jeg liker aller best med nettshopping, er muligheten for å kjøpe treningstøy. Jeg elsker å trene, og å være aktiv, og motivasjonen er derfor viktig. Hva annet booster vel ikke motivasjonen enn nytt treningstøy? De har sko, tilbehør og masse merker som jeg har fått opp øynene for! Tommel opp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *