red and stripes

Bonne soir, mes amis! Jeg har akkurat sagt ha det til en jeg har blitt kjent med som reiser verden rundt. Jeg kjenner reiselysten i meg blir sterkere når jeg hører slike motiverende og inspirerende mennesker snakke om reisene sine. Derfor, tenkte jeg å dele et litt Paris- inspirert antrekk jeg tok på meg en av de dagene det enda var sol i Oslo…

Jeg er midt i praksis, og derfor har det vært litt stille på min front den siste tiden, men nå er jeg klappet og klar. Du vet når det er så mye på kalenderen at man begynner å glemme ting? Vel, slik er det nå, og jeg gleder meg til neste uke. Da er det på nytt, litt roligere og jeg kan prøve å puste ut. Når det er sagt så setter jeg utrolig stor pris på det jeg får være med på, og jeg velger det selv, men det er som andre ting. Det kan bli litt mye. Derfor lagde jeg en stor bunke med ferske skillingsboller. Yummy…!

bukse H&M
genser H&M
sko ZARA

Dette antrekket er ett av mine favoritt-antrekk tror jeg. Den rød buksen, den stripete genseren, den spreke vesken. Jeg følte meg så fin og vakker da jeg spaserte hjem igjen. Ikke fordi jeg følte meg mer sminket eller følte at jeg var penere enn ellers. Jeg digget hvordan jeg er og hvem jeg. Tusen takk for så mange fine kommentarer dere legger igjen. Det betyr mye.

Nå skal jeg spise enda en bolle, og så tusle til sengen og legge meg godt under dynen ♥

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *