"POLISHED" – IVYREVEL X SILJE ØKLAND

skrevet i samarbeid med Ivy Revel

“inspired by strong independent women”

For litt under en uke siden mottok jeg en pakke, og da jeg åpnet, var det en eske fra Ivy Revel. Det er et merke som er helt på topp når det gjelder mote, og i samarbeid med H&M Group satser de på stjernene i taket når det gjelder den digitale moteverdenen.”

Vi jenter er vakre, og Ivy Revel har klær som passer alle jenter. I denne kolleksjonen fremhever de formene, slik at kjolene viser hva vi jenter har. For i min oppfatning er vi alle vakre, vi er forskjellige, og vi må være glade i de kurvene og formene vi har! Er du ikke enig?

Møt “Miranda dress.” Denne kjolen er nydelig, i et deilig og mykt fløyelsstoff og har en fantastisk vakker rygg. For meg som har trent ryggen i det siste synes jeg denne viser frem hva jeg har jobbet for den siste tiden og er en fin detalj. Ellers er kjolen enkel, og det synes jeg gjør den så fin! Det gjør at man kan sette den sammen med noen øredobber slik som jeg har gjort her! Dere finner den her

Jeg har en til vakker kjole som jeg vil vise dere, men den kommer i et eget innlegg! Jeg fikk en godnyhet til dere, og det er at jeg får gi dere 15 % rabatt hvis dere bruker koden SILJE15 i tillegg er det fri frakt! Den perfekte julegaven til deg selv eller noen du er glad i, for ikke å glemme nyttårskjolen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *