play my guitar

guitar2


Alle har sine måter å slappe av på, koble av og lukke alt utenfor den lille boblen du vil sitte i. Noen ganger funker det med en løpetur, en liten blund, en god bok eller bare gjøre noe annet. Helt siden jeg var 15 (da jeg kjøpte gitaren min) har jeg ikke opplevd å koble helt ut på samme måte som jeg gjør når jeg spiller. Det kan være at jeg er kjempestresset, og velger å spille litt, og da forsvinner alle tanker og plikter for et lite øyeblikk. Det er viktig å ta seg tid til å hvile og slappe av, og jeg finner en skikkelig indre ro. Jeg kan ikke telle hvor mange ganger jeg har begynt på forskjellige sanger og skrevet tekster. Etter en stund vil du gjerne fortsette til du er ferdig. Til nå har jeg bare en ferdig skrevet. Alt det andre er tanker. guintar2


Nå har jeg akkurat fått spilt litt etter jeg kom hjem fra et spennende møte tidligere i dag! Dere må bare følge med videre, for det blir kjekt! 🙂 Håper dere har en fin dag videre, og at uken deres så langt har vært fin! Klem?  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *