når lyset treffer rett der

God lørdagskveld, dere! Forhåpentligvis er det noen av dere som feirer Halloween i dag, og det unner jeg dere alle. For min del har det vært veldig mye på en gang, så jeg nyter rolig musikk, et glass kaldt pepsi max og koser meg med serier på skjermen. Helgen startet på verst mulig måte i dag, hah, da jeg ble vekket til morgenvakt som jeg ikke visste jeg skulle på. Da ble det en tur innom jobb før jeg etter møtte skjønne Siri for å ta et par bilder. De ble veldig fine med de sterke og fine høstfargene om jeg får si det selv 🙂

Det er deilig å være tilbake på tastaturet igjen for dere, det må jeg virkelig si! Dere er så gode og jeg gleder meg til å vise dere hva høsten/ snart vinteren bringer. For det er mye, og det er så stort at jeg må knipe meg i armen noen ganger! Så snart skal dere få vite alt, og det blir spennende.

Over til ting jeg kan fortelle, så skal jeg møte pappa som er i Oslo for jobb i morgen. En liten middag og et par timer med kos blir en god avslutning på helgen. Da er det tilbake til normal hverdag igjen, med praksis og trening.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *