kate and harriet

Da jeg var på Scabal sitt moteshow for å vise frem de nye kjolene fra Kate And Harriet, vant jeg en av disse nydelige kjolene. Jeg tok et par bilder da jeg kom hjem fra designeren for jeg elsket den jeg fikk. Stoffet er suede, og passer perfekt til både fest som til hverdag og er perfekt nå som våren kommer. Jeg er så glad for at denne er en del av garderoben min!


  black44 blck4   black432


Ser dere hvor fin kjolen er? Jeg digger stoffer, hvordan den legger seg og ja, alt egentlig. Her har jeg festet den litt bak slik at jeg får den litt inn på hoftene. Show off your curves, ladies! Hva synes du om kjolen? Ryggen min er ikke bra i dag, og jeg ligger eller går rundt. Jeg klarer ikke sitte og er derfor ikke helt i form. Så starten på uken ble ikke slik jeg så for meg. Ellers er det et så fint vær at jeg tror jeg skal prøve å gå litt ute. Ha en fin dag og en god start på uken! ?  

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *