HVA "FRIENDS" HAR LÆRT MEG

De som kjenner meg, vet at jeg forguder “Friends”. Faktisk anser jeg serien som en av de seriene man ikke kan gå gjennom livet uten å ha sett. Jepp – jeg anser det som “bibelen” min… Alt man trenger å vite, lærer man av å se på serien, “the hard way.” For de som har sett serien, kan dere se noen av de tingene som man kan mimre om og som man faktisk husker, og for dere andre…. trenger jeg å si mer? ….

It´s never too late in life to try new things 

Livet er fullt av overraskelser, og livet er for kort til å ikke gjøre noe. Vil du reise, reis! Vil du gjøre noe nytt? Gjør det! Ikke vent, men lev i nuet. Ikke tenk på fortiden eller fremtiden. Det er nå livet er.

You don´t always need a “plan”.

Livet trenger ikke alltid å gå på skinner, og vi trenger heller ikke alltid å ha en plan. Livet skjer.

There are two types of people in the world; those who think Ross and Rachel were on a break, and those who don´t.

Trenger jeg egentlig å si noe mer.. Glem at det fins A og B- mennesker.

How to flip someone off without actually giving them the finger

Jeg har faktisk brukt denne noen ganer, og folk stopper opp, lurer på hva du gjør. “Vel, jeg ga deg fingern uten å vise det.”

Never get a spray tan. And if you do, count Mississippi-lessly…


Yepp, jeg har tatt spraytan, og de første gangene så jeg noen lunde slik ut… Man planlegger alltid hvor fin man skal bli, men sannheten er, vel, det pleier å bli mindre fint!

Work can be hard sometimes

Trenger man egentlig å si noe mer, når man har “den dagen”?

Grammar is important. Learn it. Please.

Jeg hater feilskriving. Hater det.

“Boyfriends and girlfriends come and go, but friends are for life” Phoebe Buffay.

Akkurat som på “Friends” vil venner være de som står der med deg uansett.

And… never leave the gel on too long.. 

Hvis du skal ta tannbleking… ikke gjør det så lenge at de lyser i mørket!

Sometimes you´ve got to suck it up

Noen ganger når man ikke vil stå i smerten, eller prøve å overleve dagen, drar man en liten hvit løgn…

Don´t bother about others opinion on you.

Yep, be weird.

Always wear well-fitting underwear

Det er elementært!

Real love will prevail

Hvis det er ment å skje, skjer det. Skjebnen fører oss sammen, hvis det er ment å være. Ekte kjærlighet.

And at last, ALWAYS say the right name at your wedding…

Unless you're about to marry Emily when you should really be marrying Rachel.

Unntatt hvis du skal gifte deg med Emily men du egentlig burde giftet deg med Rachel… 😉

Det er noen ting som sitter stuck i meg etter å ha sett 10 sesonger med “Friends” over fire ganger. Jeg elsker serien, den er perfekt som bakgrunnsstøy, eller som å nyte de små øyeblikkene mellom avtaler. “Friends” er kanskje en serie og fiction, men for meg er det mer. Det er humor, kjærlighet, venner og livet generelt. På godt og vondt.

til dere som ikke har sett “Friends”, hva søren venter dere på?!

inspirasjon fra The Odyssey Online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *