how to: smokey eyes

skrevet i samarbeid med MakeupMekka.

Jeg vet ikke om dere husker sist jeg la ut en video om hvordan få de perfekte øyebrynene? Den har til nå over 206 000 visninger! Som er helt fantastisk. Det var noen som reagerte på hvordan brynene mine allerede var “perfekte”, men for meg handler det om så mye mer enn sminken på brynene. Det er hvordan du på forhånd gjør de klar, napper, former og farger. Det er mine valg som gjør at de ser bra ut, men jeg går nesten aldri ut før jeg sminker de også. Fordi jeg liker de markerte og fargede 🙂 Det handler om forarbeidet! Uansett, så har neste video kommet i mål, og denne gang så viser jeg hvordan du enkelt og greit kan få de såkalte classy “smokey eyes”. Denne paletten har jeg brukt mye, både til nøytrale farger, men også for mer markerte øyne. Dette kitet passer til de aller fleste, fest eller hverdag. Jeg pleier å bruke den svarte kajalen, og fire øyeskygger. Og alt dette er i denne paletten!

Her får du en 11-delers superpakke der du får det meste for å lage flere ulike variasjoner av Smoky Eyes, til kun kr 499,-

Kitet inneholder:

  • Smoky Soft & Heavy Mineral Eyeshadow Palette (8 farger)
  • Eyeshadow Magnet (øyeskygge-primer)
  • 5 XL Massive Volume Mascara
  • Pro Shadow Blending Brush 201 – Must-have øyenskyggebørste i geitehår som du blender skyggene med. Denne utgjør hele forskjellen på en pen og profesjonell makeup.
  • Pro Shadow Shader Brush 212 – Flott, basic øyenskyggebørste med blanding av syntetiske hår og ponni hår.
  • Pro Mini Shader Brush 211 –  Supersmart liten øyenskyggebørste som gir optimal kontroll ved påføring på små områder og/eller små øyne.
  • Pro Pencil Brush 205 – Den perfekte smoky brush i naturhår! 
  • Pro Angled Shader Brush 235 – Spesielt fin børste i eksklusivt syntethår til å påføre skyggeliner, kremeyeliner og eyeliner.  Langt i fra hardt, som det kan bli med en kajal.
  • Pro Water Resistant Kohl Eyeliner Aubergine – Rålekker mørk violett.
  • Duo Super Smooth Lipgloss Innocent + Ibiza Pink – Duo variant med 2 fantastiske farger i ett. Ibiza Pink: 

Den totale verdien av pakken ligger på kr 1119,- så du sparer hele kr 627,-. Jeg anbefaler virkelig denne paletten, for jeg har ikke brukt en annen øyeskygge siden jeg begynte å bruke mitt kit! 🙂

Sett den på HD (720 hp) og se hvordan jeg gjør det! 

Jeg skal helt ærlig si at jeg til vanlig pleier å like å ha litt markerte, men likevel naturlig. Derfor viser jeg i denne videoen hvordan du får nettopp det – markert, men på en naturlig måte som fremhever de flotte øyenene dine!

Håper dere liker det! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *