fortell meg at du elsker meg

“The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you find someone to love the you you love, well, that’s just fabulous.”

Iført morgenkåpen trasket jeg ned trappeoppgangen for å hente noen leveringer. Plutselig fikk jeg følelsen av at jeg var Carrie fra Sex & the City. Kanskje har jeg sett litt for mye på serien mens jeg har hatt stigende feber det siste døgnet, eller kanskje i akkurat det øyeblikket følte jeg meg litt lost. Litt alene. Fadderuken er i gang, og jeg får ikke være med på det. Kanskje er det like greit så jeg får bli sterkere og frisk til resten av uken, men likevel. Der stod jeg da, på utsiden av bygget, i ført en hvit morgenkåpe. Klokken 17:00 en tirsdag ettermiddag.

disse vakre bildene tok jeg sammen med Øyvind, @ganeshfoto (lenke til instagram).

Det var en av de dagene, hvor sekunder går over til øyeblikk, og minuttene forsvinner. Sivet rundt vinket til meg, mens den lille stripen med sol kysset huden min.

Nå skal jeg tulle meg inn i morgenkåpen, nyte et glass med pepsi max og se videre på serien. Jeg håper dere som har fadderuke holder dere friske, koser dere og at dere nyter dagene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *