flower girl at heart

Er det noen andre som føler seg et hakk finere når man går med kjole? Det gjør jeg. Jeg la ut et bilde på snapchat tidligere i dag (siljeokland), og innen ett minutt, var det noen som hadde spurt hvor kjolen er fra. Den er så vakker, elegant og perfekt når det er litt bris, men samtidig solen steker. Jeg følte meg som en blomsterpike!

– english –

Are there anyone else that just feel a bit prettier the minute you wear a dress? I do. I posted a picture at my snapchat (siljeokland) and within a minute, someone asked where my dress was from. It´s so pretty, elegant and perfect for the summer weather. I felt like a flower girl!


Most importantly, love
like it’s the only thing you know how at the end of the day all this means nothing
this page
where you’re sitting
your degree
your job
your money
nothing even matters
except love and human connection


I dag har vært en herlig dag. Jeg har tatt meg fri, jeg rakk ikke å spise frokost, fordi jeg skulle møte Aron så kjapt etter jeg våknet. Eller det vil si, etter jeg hadde klart å somle meg opp av sengen. Jeg hadde planer om å sove til tidligst 093:0, men jeg våknet selvsagt 07:30. Klarte ikke å sovne igjen, så brukte tiden på mobilen istedenfor. Helt typisk…. Vi møttes og tok noen bilder før jeg møtte Birgitte og senere Malin på Sørenga. Det var så mange folk, og så deilig temperatur. Vannet kjølte oss ned mens vi nøt en is og Solo på bryggen.

– english – 


Today´s been a good day. I snoozed in the bed too long, and met Aron to take som photos. I went to Sørenga, swam, enjoyed an ice cream and a Solo. It has been great with a day off.

dress DRY LAKE
shoes BIANCO
watch MOCKBERG

Nå ligger jeg i sengen, helt utkjørt etter varmen i dag. Haha. Jeg har jobbet litt, men nå skal jeg se ferdig “Boss Baby” som står og loader. Noen andre som har sett den? Håper dagen deres har vært nydelig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *