festfine kjoler


God kveld fra lesingen her!
Jeg kan endelig si at jeg er ferdig i praksis, som gjør at jeg får mye mer tid til å lese til eksamen! Det er skikkelig deilig, og kan beskrives som at en skikkelig tung sekk har blitt løftet av skuldrene mine! Nå er det fullt kjør før neste fredag, og da! Da skal dere slippe maset mitt om eksamen!

Men til da, er det jo noen viktige valg som skal tas, blant annet hvilke kjoler man skal ha til både juleaften, julebord og nyttårsaften. I år går jeg for komfortabelt og enkelt på julaften. Det er fordi vi skal være på hytten, men kjolen er skikkelig fin likevel, og skal pynte med noen kule øredobber!

Til nyttårsaften derimot, planlegger jeg å kjøre litt mer på, så jeg har noen kjoler å velge i som jeg tenkte å vise dere i et eget innlegg, men to av kjolene under har jeg bestilt, og de er så utrolig fine på! Dere aner ikke. I år har jeg med vilje tatt de figurnære kjolene, fordi jeg i høst har jobbet hardt med å få en frisk og sunn kropp, og jeg synes at man skal vise frem formene våre. Thumbs up!

1 her ,2 her , 3 her , 4 her , 5 her , 6 her , 7 her

Håper dere finner litt inspirasjon! Jeg synes det er nydelig med burgunderrød og mørkegrønn nå som julen nærmer seg, men svart er jo en klassiker, og slår aldri fei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *