felt like a bad ass b*itch

“And in that moment life was perfect. Not the kind of perfect where nothing is wrong, but the kind of perfect where the wrongs don´t matter. 

Det var noe spesielt å gå over gangfeltet med @karolinesmadal siste dagen av Oslo Runway. Hele dagen hadde vi blitt stylet opp av Redken. Og for å være ærlig? Jeg følte meg så sinnsykt bra. Det var en følelse av at jeg hadde gjort mitt beste, og at selv om man er sliten etter noen hektiske dager, hadde jeg en nyvunnet energi. Vi fikk være med backstage før BikBok Runway Award, og det var et nydelig show. Så mye kreativitet!

fotograf: MADELEINE LOHNE @eddam

Noen mennesker berører hjertet ditt, og klarer seg fast. Jentene jeg var med den dagen er bare to av dem. Jeg er så takknemlig og stolt over at jeg får være med på så mye.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *