favs on sale

inneholder annonselenker

Hei mine fine! Hvordan er mandagen deres? Det er sikkert en god del som har startet på skole igjen og er tilbake til normale rutiner. Det har for såvidt jeg også, men jeg har utsatt den en dag eller to 😉 Jeg har tenkt å sette opp en liten utfordring, som skal gå over tre måneder, og hadde blitt veldig glad hvis du ville være med på den. Det kommer et eget innlegg om det en av de neste dagene.

Nå som vi er bikket over et nytt år, er det mange som liker å handle på salg og kjøpe seg noen gode ting til vinteren som har meldt seg. Ellos har mange godbiter på nett nå, og jeg har derfor funnet frem et par ting som jeg har lagt i favorittkurven! Du kan se resten av salget deres her.

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER

Denne gangen har jeg ikke tatt de tradisjonelle tingene, men jeg har funnet de salgskuppene jeg selv ville valgt. Siden det er så kaldt har jeg tatt ting som gleder meg, lyser opp hverdagen og gjør tilværelsen nå i vintermånedene litt bedre. Ingenting er som hvitt sengetøy, og alle trenger håndklær. Hvorfor ikke skaffe dem på salg? Det er perfekt, ettersom det er forbruksfare! Jeg har heller ikke telling på hvor mange gode, store strikkegensere jeg har, derfor er det på tide å gå til innkjøp av en god strikkekjole 🙂

Mine nyttårsforsetter omhandler også trening, derfor skal jeg fyre opp motivasjonen med farger i god kvalitet. En god vinterjakke er noe vi alle har bruk for, og det er lenge siden jeg kjøpte meg en ny en.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *