en dag sommeren var på hell

Det er rart å tenke på at det neste på agendaen er jul, høytid og snø. Det er rart å tenke på at kveldene blir mørkere og at dagene blir kortere. Likevel føles det godt å vite at jeg kan begynne å finne frem de store jakkene, kåpene og genserne fra den store “skuffen”. Den irriterende skuffen som føles å være til bry hele året, fordi man må pakke ned og pakke opp. Men noen ganger, som nå, føles det bra. Det viser at forandring skjer og at jeg snart skal føle meg varm igjen. Denne mellomfasen er bare helt irriterende. Enten for mye eller for lite klær…

Jeg drømmer meg litt bort i dus rosa, den lette og lekne fargen som viser at ting er lyst, og at sommeren enda viser seg. Denne dagen var spesielt varm husker jeg, altfor varm med tanke på den sommeren vi har hatt. Den duse rosa er en romantisk og skjønn farge. Den minner meg litt om sukkersøtt sukkerspinn…

smykker fra Syster P og Bagatiba

oh, hello there…

bildene er tatt av Madeleine Lohne (@madeleinelohne) @eddam

 – I´m wearing –

dress / SAINT TROPEZ
sko / H&M
smykke (lite) / BAGATIBA
smykke (stort) / SYSTER P

Denne dressen i rosa silke har altså vært en dress jeg har elsket. Dress er virkelig noe som setter sine spor i Norsk mote om dagen. Vent, ikke bare i Norge, men internasjonalt også! Jeg liker veldig godt når det er litt mer “romantisk” og enkelt.

♥♥♥

Jeg er hjemme fra praksis, sitter som støpt i sofaen, men skal prøve å frigjøre meg nå. Spenne på meg løpeskoene og løpe rundt Sognsvann. I dag trenger jeg det. Løpe fra meg. Løpe litt fra hverdagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *