dagen før dagen

sponset behandling + produkter
av Mildh Beauty Press og Wella

“you´re giving me premature ventricular contractions”

Haha, setningen over kom fram da jeg og tre av mine beste venner satt og øvde i går. Vi leser jo om alt som har med hjerte- og karsykdommer, sykdommer i nervesystemet, ja, you name it. Så kom jeg til å tenke på et sitat fra en film, “No Strings Attached”. Anyway, hvis du vil være litt romantisk av deg, men likevel bruke fagtermer, kan du si setningen over. Det betyr at hjertet hopper over et slag 🙂

I morgen er det dagen for to store ting. 1. jeg skal ha eksamen. Altså hvor mange ganger har jeg nevnt det?! Nå er det endelig over snart heldigvis! 2. Årets Stylista-fest skal være på slutten av dagen. Da skal det feires i lange baner med gode folk. Vi skal samles hos meg først, og det blir koselig. Tenk hvor mye ting har forandret seg. I fjor dro jeg alene fordi jeg bodde i Bergen. I år, er vi 8+ som drar sammen! Heldige meg!

Og før morgendagen har jeg i dag preppet både hud og hår med de beste produktene. Jeg var jo med Wella på hovedkontoret og fikk utført den nyeste behandlingen på håret som styrker det. Altså, deres kommentarer i ettertid, og min følelse av håret generelt var at det ble så mye blankere og finere. Det var en helt utrolig følelse! Den kan man kun få i salong, men produktene som jeg har i dette innlegget skal gjøre susen hjemme. De lukter deilig og håret føles mykt og godt etterpå… mmmm…


De tar seg fint ut på badet også 😉

Jeg er litt sånn som liker det meste, men disse produktene har virkelig levd opp til forventningene, håret mitt er så friskt og sunt nå. Jeg får så vidt tid til å tørke det før jeg må dra nå, jeg skal oppom og gjøre et par ærender. Typisk at denne mandagen havnet på en tirsdag!

Vi snakkes, babes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *