by the pool

DSC03696   Dagene går raskere enn jeg skulle fortrukket, men det er bare å nyte det så lenge det varer. I dag var vi en tur på Universal Studios, og det var bare så mye bedre enn jeg så for meg! Roller coasters og godt vær som plutselig åpnet seg og skylte oss ned med en dusj eller to utover dagen. Varmt nok var det for min del, og jeg ser at barnet i meg er inni der enda for jeg ble trukket mot alle de gode og gamle minnene fra filmene som ble laget der! For et show det var i denne parken vi var i 🙂 Anbefales virkelig hvis dere skal ta turen mot Florida! DSC03686

DSC03683Ellers så går dagene i det man kaller et godt liv. Lesing på solsengen ved bassenget, mens du hører musikken fra den lille kiosken i øret. Solen som varmer og barn som leker og nyter livet. I morgen kommer en gøy overraskelse for dere, så kom innom igjen! Jeg vil også beklage for litt dårlig blogging, men når man ligger 7 timer bak skjema (kommer litt an på hvordan man ser på klokken) så blir alt litt utsatt, og jeg prøver å nyte dagene her til det fulle! Klem ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *