a country girl at heart

Disse bildene var altfor skjønne til å ikke dele. Da jeg og Trine var ute på Hjellestad – kom vi over det fineste dyret jeg vet. Hester. Jeg elsker disse fine dyrene, og det var så kjekt å være i nærheten igjen. Det er i slike stunder jeg savner at jeg red før og var med det som virket som “mitt fristed” hver uke. Så går tiden, og man glemmer litt, og så blir man minnet på minnene igjen og det eneste man kan gjøre er å mimre og smile.

Beklager de dagene jeg ikke har blogget. Jeg har bare jobbet dagen lang, og ikke tatt meg til noe annet. I går jobbet jeg fra 07:30 – 21:00. Du kan tro jeg var sliten! Derfor lot jeg meg selv sove ut i morges, det resulterte i tidenes skjønnhetssøvn! Jeg våknet 13 timer senere 🙂 Deilig og høyst nødvendig!

I dag står ikke noe annet enn rydding og få unnagjort litt ting. Neste uke blir en helt utrolig uke, og jeg gleder meg allerede!

​Vi snakkes senere, my loves.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *